ترددات

بنیانگذار آموزش و پرورش عشایر

    تأسیس دانشسرای عشایری توسط بهمنبیگی-سال ۱۳۳۶

    با توجه به خاتمه فعالیت اصل چهار و تحویل مدارس عشایری به دولت ایران، به گفته آقای بهمنبیگی: «آموزش و پرورش فارس برای جلوگیری از تعطیل شدن مدارس عشایری، طرح تأسیس دانشسرای عشایری را از شورای عالی فرهنگ گذراند.

  • آموزش عشایری در ایران

    آموزش عشایری در ایران از زمان سلطان محمد خدابنده الجایتو به شکل مدارس سیار عشایری وجود داشتهاست. همچنین برپاشدن چادر سفید به عنوان چادر مدرسه، در کنار چادر …

  • محمد بهمن بیگی، نویسندهٔ و بنیانگذار آموزش و پرورش عشایری

    نهادی شدن آموزش در عشایر پس از ده سال با حمایت اصل چهار ترومن و پشتیبانی دکتر کریم فاطمی به ثمر رسید و طرح تعلیمات عشایر در هشتصد و نودمین نشست …

  • چهره های ماندگار : ” محمد بهمن بیگی ” ؛ معلم و بنیانگذار آموزش و پرورش …

    محمد بهمنبیگی نویسندهٔ ایرانی و بنیانگذار آموزش و پرورش عشایری در ایران در 26 بهمن 1298 چشم به جهان گشود . بهمن بیگی می گفت :« … میگویند …

  • زادروز محمد بهمنبیگی؛ بنیادگذار آموزش و پرورش عشایری

    زنده یاد محمد بهمن بیگی بنیانگذار آموزش عشایر در ایران و از ایل قشقایی در شهرستان فیروزآباد استان فارس بود، كارش را از سال 1331 به تنهایی آغاز …

  • نگاهی به زندگی پر بار بنیانگذار آموزش و پرورش عشایر ایران محمد بهمن …

    نگاهی به زندگی پر بار بنیانگذار آموزش و پرورش عشایر ایران محمد بهمن بیگی. در ايل قشقايی به دنيا آمد. پس از پايان دورهٔ كارشناسی حقوق در دانشگاه تهران ، در …

  • محمد بهمن بیگی، پدر آموزش عشایر ایران

    نخستین مركز تربیت معلم عشایری با نام دانشسرای عشایری در 1336 خورشیدی تشكیل میشود كه پس از 22 دوره، حدود 9 هزار آموزگار تربیت میكند و در تمامی …

  • فیلم قدیمی از محمدبهمن بیگی بنیانگذار آموزش و پرورش عشایری

    او نخبگانی را از بین فرزندان عشایر ایران آموزش داد که هر کدام سرمایه ای ملی برای ایران شدند. بجز خواندن آثار او افتخار داشتم در اواخر عمرش دوبار …

  • بررسی و تحلیل اهداف تعلیم و تربیت عشایر با تکیه بر دیدگاههای …

    بهمن بیگی نیز بهعنوان بنیانگذار تعلیم و تربیت نوین عشایر در سطح و گستره وسیعی از ایران برای باسواد کردن عشایر اهدافی را برای خود ترسیم نموده بود و برای …

السابق
الطقس الان مكة المكرمة
التالي
اهنگ چشم و دلم روشن این چه یاریه